2010. augusztus 19., csütörtök

Versenyre megyünk!

Hihetetlen.Nem értem. Jó, persze azt már megszoktam hogyha tudom, hogy versenyre megyünk akkor mindig elönt az izgalom. De azt nem gondoltam volna jó pár évvel ezelőtt, hogy ez az izgalom ilyen szinten is fog maradni. Úgy voltam vele akkor, majd elgyengül ez az érzés és teljesen közömbösen, már-már unott képpel fogok kiállni a pálya szélére szurkolni, vagy éppen beülni a jobb oldalra és navigálni. De nem. Ez a rallye. Vagy inkább A RALLYE VARÁZSA.
Az elmúlt lassan egy évben talán elmondható, hogy el lettem kényeztetve, hiszen azon kevés verseny közül amin ott voltunk indulóként legtöbbször nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy ellássam egy navigátor feladatait.
Augusztus utolsó hétvégéjén azonban újra a lelkes "komálósok" táborát fogom erősíteni. Az ok pedig nagyon egyszerű. Jön egy volt általános iskolás osztálytársam. Nagyon sokszor jött már velünk versenyre. Ő is megfertőződött. Ha pedig beülnék egyedül kellene állnia a pálya szélén, amit érthető módon nem szeret és nem jött volna. Nekem pedig fontosabb, hogy ő ott legyen. Pár év múlva pedig ha lehetőség lesz rá, egy versenyautóban ülhessünk és küzdjünk együtt, csapatban.
Ha valakit érdekel nézzen meg minket és mindenki mást. Minden érdeklődőt szeretettel vár ez a nagy család. Gyertek ki, szippantsatok a levegőbe egy nagyot amiben ott érződik halványan a benzin, a gumifüst, és a túlmelegedett fék szagának lágy egyvelege. Most Nagypall és Geresdlak között.

A verseny kiírása: itt mindent megtalálsz ami kellhet (program, időterv, pálya hossza, stb.) Figyelem! PDF fájl

Pár link ahol még lehetnek infók:
1 megjegyzés:

  1. Az Édesanyák sorsa pedig, hogy otthon ülnek és izgulnak! :o)) Akár a pályaszélén állnak a szerettei, akár az autóban! A legszebb pedig, ha mindkét helyen... :o)

    VálaszTörlés